Hildas Restaurang

Hållbarhet i fokus

Eftersom vi är en stor restaurang, gör våra val stor skillnad. Vi hoppas och tror att det vi gör bidrar till den sorts värld vi vill ha och en värld vi med gott samvete kan lämna över till framtida generationer.

Enviromental icons

Hållbara val

Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt köpa varor från lokala producenter eftersom kortare transporter är lika med mindre koldioxidutsläpp. Det gör oss extra glada att det dessutom innebär att vi stöttar mindre företag.

Enviromental icons

Minskad användning av engångsprodukter

Våra engångsartiklar är tillverkade av växtbaserade alternativ. Vilket självklart är bra. Men tillsammans kan vi minska användningen av dessa produkter som bara används en gång. Om du tar med dig en egen matlåda får du lunchen för 122:- Bra va! Tillsamman bidrar vi till en bättre och mer hållbar miljö.

Enviromental icons

Minska matsvinnet

Hjälp oss att bli mer klimatsmarta – ta inte mer på tallriken än du klarar av att äta. Eftersom vi serverar buffé så kan man istället gå flera gånger.

Visste du att?

Du kan hyra hela restaurangen! Eftersom vi bara håller öppet under lunchen så innebär det att ditt företag kan ha stället till frukostseminarier, after-work eller varför inte en stor festmiddag?

Välkommen!

Mån–Fre: 11:00–14:00 (129 kr)